A-nest is geboren

Woensdag 7 april heeft Bella 8 prachtige puppen op de wereld gezet. 3 teefjes 1 grauwe en 2 zwart bruine. 5 reutjes waarvan 4 grauwe en 1 zwarte.

Woensdagmiddag om 13.02 gingen we van start met geel. Hierna volgde bandje roze die wat moeilijkheden had met ademenen, door slijm uit het bekje te zuigen volgde al snel een ademhaling. Bandje oranje en paars volgde daarna, toen was het 2 uur pauze voor Bella. Bandje blauw en groen kwamen vlak achter elkaar. Even eten en toen kwam bandje rood. En toen was het stil…. We verwachtte er minimaal nog 1, persen ging niet van harte. Geprobeerd om Bella te helpen, dit was niet mogelijk want het lag nog te ver en ik kon het hoofdje niet pakken. Het pupje lag vast in het geboortekanaal. Toen zijn we naar de dierenarts gereden en zij heeft godzijdank de pup er letterlijk uit kunnen trekken. Bandje crème het enige zwartje kwam er levend uit. Bella heeft het zo ontzettend goed gedaan, samen dit avontuur als team aangaan betekend veel voor mij.