Image

Over mij

Mijn naam is Thamara Kooijman, 22 jaar en wonend in het Noord-Hollandse Blokker.

Als gemotiveerd meisje raakte ik 5 jaar geleden verknocht aan de Oudduitse herder, mijn mavo diploma was bijna op zak. Mocht ik slagen, dan kreeg ik een ODH pup van mijn ouders. Vroeger ben ik met dieren opgevoed, dus de kennis was er. Rex kwam als eerste in de familie, 3 jaar later kwam Rex zijn dochter Bella erbij.
Neem contact op

Kennelnaam

De kennelnaam “La Vita è Bella’s” komt voort uit de naam Bella mijn fokteefje en in het Italiaans betekend La vita è Bella: “Het leven is mooi” mijn levensmotto is dat het leven mooi is. Hier heb ik mijn eigen twist aan gegeven, om zo op een eigen kennelnaam te komen. Mijn kennelnaam staat geregistreerd bij de rasvereniging LSOHV, de pups zullen dan ook een afstammingsbewijs krijgen van deze vereniging.
Image
Image

Visie & Voeding

Mijn visie is breed fokken van het ras, ik probeer dan ook reuen uit te zoeken met een verwantschap van 0%. Ook vind ik het belangrijk dat de pups opgroeien in een positieve omgeving en gesocialiseerd bij mij vandaan gaan. De socialisatie zal starten als de pups hier oud en sterk genoeg voor zijn, deze socialisatie uitstapjes zullen zijn naar: de hondenschool, winkelcentra, wandelpark en tuincentra etc.

Mijn honden krijg vers vlees als voer, ik ben van plan om de toekomstige pups ook op vers vlees te laten opgroeien. Ik heb hier zelf goede ervaringen mee wat betreft de algehele gezondheid van de hond, vacht, gebit en de stoelgang zijn optimaal.

Sommige engelen hebben een vacht in plaats van vleugels

Extra belangrijke informatie

Verwachting

Ik verwacht van een nieuwe eigenaar dat er met de pup op een positieve manier getraind gaat worden, ik vind het belangrijk dat er tijd gestoken wordt in de opvoeding van de hond en in het latere leven. 

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn in een pup van mijn kennel, dan kunt u zich vanaf het moment dat er bekend is gemaakt dat Bella drachtig is aanmelden via de mail.  U ontvangt dan van mij een aanmeldformulier. Na aanleiding hiervan neem ik contact met u op en spreken wij een mogelijke kennismaking af.

In overleg en naar aanleiding van een karaktertest wordt er gekeken welke pup er het beste bij u past.

Neem contact op


Bangert 38
1695 CM
Blokker


info@lavitaebellas.nl


0683188756Contact

Laat hieronder uw contactgegevens achter